Mijn stijl van werken

Bij binnenkomst krijg je eerst een kop thee.
We bespreken de periode sinds je laatste sessie bj mij en: hoe is het nu met je?

Binnen het traject van 3 of 6 sessies kies ik welke sessie voor jou nu het meest van toepassing is, of ik bekijk het eerder opgestelde behandelplan. Dit bespreken we samen.

Je gaat na iedere sessie weg met nieuwe inzichten, ontspannen en een heldere blik in je ogen. Voor mij altijd weer een wonder dat ik mag aanschouwen.

Met voetreflex, voetreflex en lichaamsmassage, magnetiseren, een analysemassage, het opstellen van jouw trajectplan, traumabegeleiding, inzicht gevende kaartleggingen en Bach Bloesemremedies kom ik met jou tot een nieuwe balans in je lichaam en je leven. 

Tijdens sessies vertel ik vaak verhalen, over de natuur en over je innerlijk. Die helpen je te ontspannen. Soms krijg je daar zelf beelden bij, of een gevoel. Zie deze begeleide meditatie als een ontspanningsoefening, die je thuis kunt herhalen.

Jouw ontspanning waardoor je zelfherstellend vermogen haar werk weer kan doen is het eerste doel. Je gezondheid het tweede doel. Je leven genietend en zingeving ervarend waardoor je evenwichtig verder gaat op jouw pad het resultaat.